Valence

God morgon! Vaknade för en stund sen och ska snart äta frukost. Idag åker jag, mamma och Matilda till Valance. Matildas kompis Abïgail kommer därifrån, så vi ska dit och hälsa på hennes familj. Även Nicola ska följa med! :D
I förrgår gick vi lite på ett köpcentrum (såå stort och riktigt fint!). Skulle köpa ballerinaskor men blev ett par högklackade, typiskt. Men ska dit en gång till och köpa ballerina, behöver verkligen platta sommarskor!! Sen blev det picknick (jordgubbar, grädde och champagne) i en park och sen konsert. Var så otroligt varmt i förrgår. Utan molnen hade vi stekts!
Igår storhandlade vi mat, tänkte laga resten av maten på hotellet. Billigare och roligt att testa den franska maten. ^^ Efter det gjorde vi lunch och sen stack vi till parken. På tillbakavägen blev det ett besök på Starbucks. Sen fin middag på hotellrummet. ^^

 


Johnny's

Kom nyss hem till hotellet. Har haft en mycket trevlig kväll som började med fördrink (whisky) på rummet, följt av fin restaurang som ligger uppe på kullen i Lyon. Från den kan man se hela staden. Ska lägga upp bilder när jag kommer hem. Jag åt en Lyonesisk sallad till förrätt (jättegod!) och till huvudrätt beställde jag en lokal korv. Fyfaan vad äckligt det var! Såg ut som tarmar i en tjock korv och luktade ännu värre. Ingen hit alls.. Åt i alla fall salladen jag fick till och en jättegod efterrätt. Var nån färskost med grädde på. Riktigt gott och passar LCHF-dieten mycket bra!

Efter restaurangen begav jag och Matilda oss till en irländsk pub, Johnny's Walsh (tror jag att den hette). Matildas kompis Nicola skulle dit för ett liveband skulle spela. Så vi och några till hängde på. Älskar att träffa folk från hela världen, vi var sex stycken - två från Sverige, en från England (men hon va irländsk), en från New York, en från Skottland och en från Tyskland. Skönt gäng! Nu ska jag snart sova. Imorgon blir det picknick i en park, och på kvällen konsert.

God natt!


At Starbucks

Idag har vi en guidad rundtur i Lyon som Matilda har planerat. Tog en paus nu på Starbucks, var sugen på kaffe, men får acceptera att kaffe verkligen inte är fransmännens starka sida.. Idag är det soligt och ganska varmt, enligt Matilda är det första soliga dagen på länge. :D

Snart ska vi fortsätta på vår rundtur. Ikväll blir det finrestaurang och sen drar jag och Matilda kanske till en pub för att lyssna på ett liveband.


I Lyon :)

Nu är jag i Lyon. Vi mötte Matilda på Part Dieu vid sju och kom fram till hotellet strax före nio. Bor på ett mysigt hotell en bit från centrum. När vi packat upp stack jag och Matilda till Johnny's Kitchen, en sjukt mysig irländsk pub i gamla delen av stan. Där åt vi jättegod mat, jag åt en blodig biff med sallad och Matilda tog en sallad med chevre och parmaskinka, plus att hon fick alla mina pommes. Fasen vad gott det var! Drack varsin drink och lite irländsk öl/cider och sen tog vi en promenad i gamla delen av Lyon. Nu är vi hos Matilda, jag ska sova här inatt. Det blir mysigt, två personer i en.. 80-säng? Haha! Sitter och äter brieost (fattar inte hur billigt det är med ost här!! :D) och snart ska vi kolla på en film innan vi somnar. :) Är så kul att träffa Matilda igen, har saknat henne som faan! <3

Hejdå Sverige!

Man blir ju inte direkt ledsen av att lämna ett såhär regnigt och grått Sverige, hehe. Hoppas bara att vädret skärper sig i Lyon och Annecy! Massa sol vill jag ha! :P


Till Matilda! <3

God morgon. Har redan varit uppe nån timme och packat ner det sista och fixat lite annat som behövde göras. Nu är nog det mesta nerpackat och om 20 minuter ska vi bege oss till bussen. Planet går från Kastrup nån gång i eftermiddag (kanske två-tre) och så ska vi mellanlanda i Frankfurt, men det är bara 50 minuters väntan där, så det är ju chill. Kommer fram till Matilda ikväll vid sjutiden (måste ta oss med tåg från flygplatsen också). Ska bli så kul! Jag längtar verkligen! Kommer mobilblogga lite, men inte jättemycket. När vi kommer hem lär det dock komma upp massa bilder. Denna gången följer kameran med! :)

Packa!!

Ååh, jag msåte börja packa nu! Har inte ens börjat, haha! Nä, men har skrivit listor så har koll på vad jag ska ha med mig. Men ändå inte, enligt väderappen på min iPhone ska det vara 25°c och regn i Lyon. Vad ska man då ha liksom...? Blir väl lite shorts och jeans och blandade toppar som kan passa de flesta väder.
Har haft en mysig dag i Malmö (trots regnet och det gråa, trista vädret). Va så kul att träffa Chris igen! Har saknat honom. När han hade stuckit gick jag en runda på Triangeln och hittade ett par svarta snygga shorts och ett par svarta Dr Denim jeansleggings med hög midja som jag köpte. Shortsen har jag nyss pimpat med lite nitar, men efter Frankrike ska jag köpa fler och fylla på. Blev riktigt snyggt tycker jag! Kommer nog fixa ett par av mina shorts, minst.. ^^
Nä, nu ska jag verkligen börja packa!!

Malmö

God morgon! Idag var jag duktig och gick upp kvart i åtta för att springa en runda, blev bara 3 km för orkade inte mer nu på morgonen (hade ju inte ätit nått innan). Har precis duschat och fixat frukost och nu kollar jag på Sherlock Holmes 2 och äter. Men jag måste snart göra vid mig, för idag ska jag till Malmö och träffa min vän Chris. Det var så jängesen vi träffades! Synd bara att vädret är skit idag, är ju allra bäst i Malmö när det är fint väder. Men det kommer nog att bli en väldigt bra trots det. :)

Musslor!

Idag har jag och mamma haft en riktig städdag. Har rensat ut en massa skit och städat avlopp (inte så kul, hehe..). Nu är jag på bussen på väg till min kusin Simon. Ska spendera kvällen där. :)
Har precis ätit middag, idag blev det musslor i vin och grädde. Det är så gott!


Snart träning

God morgon. Vaknade för nån timme sen, åt frukost och sen hjälpte jag min mamma att lägga över musik och bilder till sin iPhone. Nu ska jag ta på mig träningskläderna och cykla in till gymmet. Cirkelpass som gäller idag, är så gräsligt jobbigt, haha! Men skönt efteråt. :)

London November 2010

Sitter och kollar igenom gamla bilder. Hittade bilderna från London. Vi var där i november 2010, jag, mamma och Matilda. Nostalgi! Det var en väldigt mysig resa. Gick på musikaler (Phantom of the Opera och Les Miserables), traskade runt på Oxford Street och besökte Camden (mysigaste delen i London!).

Min älskling!

Min fina Beethoven, han är såå söt! Men gör allt han kan för att jävlas med mig.. hm.. xP

Finmiddag!

 

Dagens middag bestod av en god sallad, smörstekt babyspenat och stekt entrecote. Mums!

 


LCHF-bullar

Gjorde supergoda frukostbullar imorse, nästan helt utan kolhydrater. Hittade receptet i en kokbok, men har gjort om det lite. De var enkla att göra och de mesta som ska va i har man hemma (de som äter LCHF i alla fall).
12 st
1-1,5 dl mandelmjöl
2 msk sesamfrön
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 msk kruskakli
2 ägg
1 dl grekisk yoghurt
2 msk smält smör
solrosfrön, sesamfrön, pumpakärnor
Starta ugn på 200°c. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt resten och blanda till en jämn smet. Låt vila ungefär fem minuter. Rulla tolv små bullar och lägg på bakplåtspapper. Toppa med valfria frön (solros, sesam, pumpakärnor) och grädda i ca 15 minuter. Bullarna blir rätt små (något större än pingisbollar) och är riktigt goda och mättande. Ska experimentera mer med receptet och uppdatera det här allt eftersom.
Näringsinnehåll (per bulle):
Kcal 70
Protein 3 g
Kolhydrater 1 g
Fett 6 g

Earring

Idag har jag mitt hemmagjorda örhänge. Köpte den lilla dödskallen i Annecy i Frankrike.

Stan med mamma

God morgon! Nu åker jag till till sta och möter upp mamma som har varit hos frisören. Vi ska bara gå på stan och äta lunch och kanske ta en fika. :)

Kalas hos Filippa!

Blev lite ändrade planer för kvällen. Tydligen skulle mamma iväg med jobb ikväll, så frågade Filippa om hon ville komma hit eftersom jag inte kände för att va ensam. Men istället bestämde vi att jag skulle komma till henne eftersom dom skulle fira hennes pappa som fyllde år igår. Åkte dit vid sju och kom hem för en halvtimme sen ungefär. Har haft en jättetrevlig kväll i Rydebäck! Nu ska jag sova, imorgon ska jag om det är fint väder promenera in till stan (annars får jag ta bussen), gå en runda i affärer och äta lunch med mamma. Mysigt!

Lugn dag

Hej! Idag är en sån dag då jag faktiskt kan njuta av att vara hemma och bara ta det lugnt. Imorse var jag dock på gymmet och tränade en timme, men sen dess har jag bara tagit det lugnt. Tog en dusch när jag kom hem och satte i hårinpackning (den sitter fortfarande i, fem timmar senare, haha!), satt också i fotbad och filade fötterna (det behövdes verkligen!). Sen fixade jag lunch till mig och mamma och efter det målade jag alla mina naglar. På tårna blev det en ljusljusrosa från IsaDora, ser nästan vit ut. Och på fingrarna ett annat från IsaDora som jag aldrig använt innan, Amber heter det. Vet inte om jag gillar det eller inte... Ska försöka fixa en bild på det. :)
Nu ska jag kolla klart på The Girl with the Dragon Tattoo och sen ska jag vara chaufför till mamma. Ikväll ska jag fortsätta ta det lugnt, kolla på tv och dricka te. ^^

Myskväll med Clara

Nu har jag precis kommit hem från Clara. Vi hade det mysigt, åt god mat och kollade på en dokumentär om skönhetsingrepp. Det var väldigt intressant! Tog sista bussen hem och nu ska jag sova. Träning imorgon klockan nio. Så måste gå upp minst en timme innan.. Ska cykla in om vädret tillåter. Håller tummarna!
God natt!

Spelning på Odd Fellow!

Hej!! Läget idag? Jag är ganska trött, vaknade vid tio, och det är sent för mig! Igår kväll hade nämligen jag och tre kompisar en spelning på Odd Fellow i Helsingborg. De firade 173 år och eftersom vi spelade där för två år sen vid samma högtid och de va jättenöjda så ville de att vi skulle spela där denna gången också. Det är alltid så kul att bli uppskattad! Vi hade riktigt kul på spelningen, god mat, gott vin, trevligt sällskap och så var det så klart jättekul att spela! Kom hem strax efter midnatt och somnade nästan direkt. Idag var jag lite bakis när jag vaknade. Men nu är det mycket bättre. Ska snart åka in till stan och kolla i lite butiker med Amelie. Sen är det träning som gäller, och kvällen ska spenderas i Viken hos Clara. Så nu måste jag packa ihop mina saker och fixa lite saker hemma innan jag åker! :)
Dessa fina blommorna fick vi igår efter spelningen. Visst är de vackra? :)

Garnier BB-cream

Fick precis hem en BB-Cream från Garnier att testa. Har läst om den och den verkar ju vara perfekt nu på våren/sommaren! Ska skriva vad jag tyckte om den här när jag har testat den. :)

Lockigt!

Hade inget att göra så lockade mitt hår, ganska spontant. Var så längesen jag gjorde det, och har nog bara gjort det 2-3 gånger innan. Är inte så bra på det, hehe. Men övning ger färdighet, så lika bra att sätta igång med att öva! :P

Frukost framför teven!

God morgon! Sitter framför tven och äter frukost. Kollar klart på Kronjuvelerna som jag inte hann se klart igår. Den är väldigt bra tycker jag, men har bara sett halva. Snart ska jag gå till kyrkan på Råå och lämna tillbaka koralboken. Sen ska jag öva lite innan jag åker till Lund. Ska kanske träffa Kilian! :D Har saknat honom. Sen ska jag träffa en annan vän, Andreas, en stund innan jag sticker till Hampus. Vi ska laga mat, kolla film och dricka öl. Chill kväll!


Kvartettrep

Ikväll hade vi kvartettrep utan Jonathan som spelar andrafiol. Det gick bra, över förväntan. Har inte alls lika mycket panik nu inför spelningen som innna kvällens rep. Nu är läget under kontroll och det kommer nog att gå bra på onsdag.
Gjorde precis jättegod kvällsmat bestående av rivet äpple med kanel som jag varvade i ett glas med turkisk yoghurt. Toppade med rostade sesamfrön, pumpakärnor och solrosfrön. Supergott!
Nu tittar jag på "Inför ESC" på SVT1. Fan va kassa låtar! Förstår varför jag aldrig kollar på sånt här. Ikväll går inget annat på tv som verkar kul, men funderar på att se Kronjuvelerna istället för detta. Och göra en kopp te eller varm choklad.. Ja, det ska jag göra! :)

Måndag igen!

Det är helt sjukt så fort tiden går! Nu är det redan måndag igen och ny vecka med massa planer. Ska snart sticka till gymmet och köra ett pass power och sen core. Har precis druckit en smoothie till frukost och bläddrar i en tidning. Smoothien blev riktigt god. Jag hade i kesella, turkisk yoghurt, mjölk, frysta jordgubbar, proteinpulver med jordgubbssmak och ett rått ägg. Riktig proteinbomb! Blev jättemätt på 1,5 glas. :)


Supergod och enkel LCHF-dessert

Ikväll när mamma ville äta glass experimenterade jag ihop en glassliknande LCHF-dessert. Den blev supergod och jag kommer att göra den många fler gånger! Den blev som en blandning av chokladmousse och glass. Mmmmm.. så gott! Har inte skrivit ut mängder, men 0,5 dl grädde och 0,5 dl kesella är nog lagom till en person. Och resten kan tas efter smak!

Grädde
Kesella
Kakao
Vaniljpulver
Stevia
Frysta hallon
Kokoschips

Vispa grädden och kesellan till en moussekonsistens. Blanda i kakao, vaniljpulver och stevia (vaniljpulver och stevia kan ersättas med vaniljsocker) och blanda till sist i frysta hallon. Strö på kokoschips. Klart!

Ska se hur det går att stoppa i frysen så det blir mer som glass. Ska uppdatera när jag testat!

Mysig helg med Emma! :)

Hej! Har haft en jättemysig helg med Emma. Tiden har gått så fort och nu har hon åkt hem till Köpenhamn igen. :( Längtar till nästa gång vi ses, vilket lär bli i Köpenhamn om några veckor. Åh, Köpenhamn på våren/sommaren är så mysigt! Gå på Ströget och bara chilla. Och träffa Emma såklart! Hon är så härlig och trevlig! :)
Jag och Emma var på bio igår kväll. Vi såg Hunger Games. Shit va bra den är! Har lyssnat på boken när jag har tränat och den är ju såklart bättre. Men de har gjort filmen riktigt, riktigt bra! Måste läsa/lyssna på de andra böckerna snart!! Efter bion åkte vi hem och åt kokta musslor i vitt vin. Såå gott! Sen chillade vi bara och kollade lite på True Blod. Emma hade inte sett det innan, och jag tror att hon gillade det. ^^
Idag har jag haft kvartettrep i Rydebäck hos Filippa och då övade Emma fiol här hemma. Sen hann vi bara äta innan hon skulle ta tåget hem. När vi hade lämnat henne på Knutpunkten tog jag och mamma en promenad i Pålsjö skog. Nu ska jag bara njuta av min lediga kväll. Kolla tv, dricka te och läsa tidningar (har massor jag inte hunnit titta i!!). Imorgon är det ny vecka och massor att göra!

Snart kommer Emma! :D

Efter ATC'n imorse cyklade jag till Knutpunkten och sa hejdå till Becca som åker tillbaka till Arvika idag. :( Men vi ses nog snart igen! Efter det cyklade jag hem och då kom Hampus. Vi sprang en runda, blev bara 3,5 km idag. Jag sprang en halvmil igår plus träning imorse så var trött i benen, hehe. Har precis varit på Coop och handlat lite mat till helgen. Snart kommer min danska vän Emma. Hon ska stanna till imorgon. Det kommer bli så mysigt! :)
Emma och Matilda på Tivolis julmarknad. :)

På gymmet

Nu är jag på gymmet. Gick upp strax efter sju och cyklade in till gymmet vid åtta. Nu är det ATC som gäller!


Väla med Becca och Flopp

Hej! Idag har jag varit på Väla med Rebecca och Filippa. De skulle köpa lite saker så hängde med mest för att jag ville göra något. Köpte i alla fall några enkla silverringar på H&M. Nu är jag hemma och ska städa lite innan jag tar en joggingrunda. Sen ska jag åka in till stan vid fem och möta upp Clara och André. Ska nämligen spendera kvälllen hemma hos Clara. Kommer bli så mysigt!
Idag har jag på mig min fina Iron Maiden-tshirt. Köpte den på Carlings för några veckor sen. Älskar den!

Box med mamma!

Kom hem för ett tag sen från gymmet. Mamma skulle träna med instruktör vid halv åtta, så jag hann köra en halvtimme på crosstrainern innan boxen. Idag fick jag även med mamma på boxen, haha hon är nog den äldsta och mest otränade jag sett där! Hon tyckte att det var lite kul i början med sen gav hon upp. Hon tyckte att jag slog för hårt. Så jag fick slåss med instruktören istället, en kort och kompakt boxare på 100 kg. Det var kul! Men liite jobbigt när han skulle göra armhävningar på mina axlar (jag stod i armhävningsposition), hehe..

Nu ska jag måla om mina naglar. Målade dem i måndags med det håller redan på att släppa. Har ju stått i köket nästan hela dagen och lagat mat. Först pannkakor, sen mellanmålsmuffins och sen paj. Så har blivit mycket diskande, och vatten är ju inte alls så bra för varken händer eller naglar... :/ Ska bara fundera ut vilken färg jag ska ha först, men tror att jag vet ungefär vad jag vill ha.. ^^
image description
image description
Så här ser mina naglar ut nu. :)

Onsdag

Hejsan! Gick upp nio imorse och tog en powerwalk innan frukost. Gick inom affären och köpte kesella till min frukost. Åt kesella+grekisk yoghurt med bär och lite müsli. Och kaffe såklart! ;)

Lagade pannkakor till lunch till mamma. Dom blev riktigt goda, och ganska nyttiga. Ska skriva receptet här sen! Nu har jag börjat kolla på Kronjuvelerna. Hinner dock inte se så mycket nu, för ska snart cykla in till gymmet. Ska träna med instruktör en timme för att lägga upp ett schema mm. Sen måste jag öva massa fiol och laga middag. Sen blir det gymmet igen, box ikväll! ;D


Igång igen efter påskledigheten...

Så, tillbaka till verkliga livet. Nu är det slut med latandet och kolhydratskrängandet! (fast det är väldigt välbehövligt då och då!) Nyss hemkommen från två pass på gymmet. Idag blev det först en halvtimme core, sen hade jag en halvtimme till mitt nästa pass så körde 20 minuter crosstrainer. Sen var det dags för ATC, Actic Training Circuit, för första gången. Jag säger bara: FYFAAN vad jobbigt!! Kanske pga att jag kört lite innan också, men det var ett riktigt bra pass, och jag trodde att jag skulle dö efter en tredjedel. Bokade även in en timme med instruktör imorgon. Behöver få ett träningsschema att följa, lite rutiner och så. :)
Nu ska jag äta lite, bläddra i några nya tidningar och bara ta det lugnt. :)

Perfection


Hemma igen!

Hej! Blev ett litet upphåll från bloggandet när jag var uppe i skogen. Internet är så kasst där uppe, så tog massa tid att få upp ett inlägg, plus att jag har haft andra saker för mig. Nu är jag däremot hemma och tänkte lägga upp bilder mm. imorgon. :)
Kom hem vid tre idag och välkomnades med jättegod mat mamma hade lagat, sen tog jag en varm dusch och packade upp. Målade om naglarna också, var längesen det gick så här lång tid innan jag målade om dem. Vid sextiden gick jag och mamma till Raus Kyrka för att lyssna på ett påskoratorium kantorn där skrivit. Det var bland det bästa jag hört på länge!
Nästa vecka har jag en spelning tillsammans med tre till, vi ska spela på Odd Fellow i Helsingborg. Har dock inte hittat alla låtar att spela än, så fick en idé om att kolla i koralboken och se om jag hittar några fina psalmer som kan användas som preludium och postludium. Fick tag på en koralbok ikväll. Så nu ska det letas psalmer!

Skogen!! <3

Nu är jag i skogen. Finns nog ingen plats där jag mår så bra som här. Får en massa energi och känner mig lugn och avslappnad samtidigt. Det är en underbar känsla och jag skulle kunna stanna här hur länge som helst. Speciellt nu när solen skiner och man kan sitta ute bakom ladan i kvällssolen framåt sextiden på kvällen.

När vi kom hit slängde jag ihop en snabb omelett med köttbullar. Sen drack vi lite kaffe innan vi gick ut i skogen. Det är så fint och när solen skiner igenom träden blir ljuset verkligen magiskt. Såg ett rådjur också. Det är alltid lika häftigt att se vilt ute i skogen. :)

Kvällen inleddes med otroligt god middag. Både kokt och panerad torsk, potatis och en fantastisk god räksås. Det var den godaste såsen jag ätit! Och så åt jag ärtor för första gången på minst tio år och det var faktiskt riktigt gott. Nu är det chill framför brasan med ett glas vin.

Jag har det väldigt bra just nu!


Skogen nästa!

God morgon! Nu är jag nog klar med packningen och ska snart gå till bussen. Blir ju upphämtad i Höör, och resan dit tar en dryg timme. :)


Sova snart..

Hemkommen från gymmet och nyduschad. Sitter i sängen och snackar med lite folk på Facebook. Bl.a. min syster som jag snart ska åka och hälsa på. Den 26e åker jag! Ska bli så himla underbart, solen, värmen, träffa älskade Matilda och bara komma härifrån ett litet tag.
Nu ska jag sova snart. Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Imorgon ska jag gå upp tidigt för att åka till Höör där jag blir upphämtad av Louise och Emma innan vi åker upp till underbara Simontorp. Måste packa imorgon också.. har i och för sig skrivit packlista, men brukar ändå springa runt som en galning i timmar när jag packar, hehe. :P
God natt på er!

På gymmet med Sandra

Är på gymmet med Sandra. Vi har varit på Puls precis, och nu ska vi boxas och köra styrka tills det är dags för nästa pass, knockout, om en timme. :)

Här kommer också bättre bilder av mina naglar. ;)


Lonely day...

Klockan är inte ens tre och jag har redan fixat med lakanen, tvättat två maskiner med tvätt, städat badrummet, målat naglarna och joggat. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra... Satte igång ett avsnitt av 90201 för att ha nått att kolla på. :P

Jag gillar att ha dagar då man kan chilla och ta det lugnt, få gjort sånt som man måste göra och slöglo på nån film/serie. Men för många såna dagar är inte kul.. Just nu har jag inte alls mycket jobb, och har massa lediga dagar. Börjar tröttna på det nu. Så det är tur att jag ska åka upp till skogen imorgon och stanna till lördag. Kommer bli så kul! :D


God morgon!!

Hej! Vaknade för en timme sedan och nu sitter jag vid datorn och dricker kaffe. Ska äta lite frukost och sen eventuellt springa en runda. Var rätt tråkigt väder när jag vaknade, men nu tittar solen fram lite. Idag är en riktig hemma-dag då jag ska få gjort en massa saker. Mangla fler lakan, handdukar, städa och tvätta. Åker ju imorgon och är borta till lördag. Så skönt att slippa ha en massa saker att göra när man kommer hem. :)
Bild från förra sommaren. :)

New in!

Min och Simons shoppingdag på Väla blev mycket lyckad. Simon hittade både ett par funktionella, snygga skor och en skitsnygg jacka inne på Levi's. Jag hade inte tänkt handla, men när jag testade löparskorskor var jag bara tvungen att ha dom. Plus att dom har 25% rabatt på allt nu till och med den 9 (tror jag att det var) om man är medlem. De kostade egentligen 1299, men jag betalade 975 ungefär. De är så sköna och jag längtar tills jag kan använda dem. Kanske blir en löprunda imorgon bitti. ^^

Bytte även en ögonkräm jag inte tålde mot en annan. Ska visa och recensera sen när jag har testat. ;)


Min fina säng

Nu har jag manglat lakan och bäddat. Tog lite tid och var rätt jobbigt pga träningsvärken. Men nu är min säng så fin så! Har satt igång kaffe nu, så tänkte sätta mig och dricka det och bläddra i nån tidning innan jag gör vid mig och åker in till stan. Först ska jag testa en longboard och sen vidare till min kusin Simon. Vi ska till Väla idag och shoppa, eller ja, han ska shoppa. Han ska till USA i sommar och inser att han inte kan gå i sina svarta jeans och skinnjacka där, då lär han väl dö av värmslag, hehe. Så vi ska kolla på sommarkläder. Jag ska kolla på nya löparskor också, men kan inte köpa förrän jag får min nästa lön. :P
Köpte även fyra dekorationskuddar, bl.a. den lila med rosor, tycker att den är så himla fin! De två svarta har jag sytt själv och det röda luddiga hjärtat fick jag av mitt ex, haha!

God morgon!

God morgon! Gick upp för ungefär en halvtimmer sen. Har börjar få rutin på att gå upp tidigt nu. Hade väl egentligen kunnat sova till tolv varje dag, men känner att jag vill få ut så mycket som möjligt av dagen. Nu sitter jag och äter frukost, idag blev det smoothie av en mango, frysta hallon och jordgubbar, grekisk yoghurt och lite grädde. Såå gott! Faktiskt första gången jag har mango i, och det var hur gott som helst! Måste köpa hem fler mango!
Snart ska jag sätta mig och mangla mina nya lakan och bädda rent i min säng. Älskar känslan av nytvättade, nymanglade lakan i sängen. Längtar nästan till jag ska gå och lägga mig ikväll, hehe.. ^^
Skulle tränat idag egentligen, men har sån träningsvärk från igår, mest i armar, rygg och baksida ben, så bokade av passen och får ta en (ofrivillig) vilodag idag. Lär väl ändå köra lite här hemma ikväll.
Nä, nu ska jag fixa lakanen! :P
Min jättestora (ja, 4 kvm), mysiga säng. Längtar nästan alltid till den. Ska visa sen hur fina lakan jag har köpt!

Träning och jobb

Hej! Har spenderat ett par timmar på gymmet idag. Först solade jag, sen körde jag ett överkroppspass på gymmet och sen gick jag på ett pass, cirkel. Tänkte att om jag kör överkropp på gymmet så blir det blandad träning på cirkelträningen, men just idag hade hon bestämt sig för att köra massa armar. Gissa om jag dog lite?? Var redan ganska mör i armar och axlar efter gymmet, och sen jävligt jobbig cirkelträning på det. Haha, skönt att cykla hem sen i alla fall. Nu har jag ätit och duschat och ska om några minuter cykla till jobb. Stängning idag ju, vilket innnebär rätt mycket kassa. Det är bra, för orkar fan inte packa upp en massa varor nu. :P

RSS 2.0