30 september

Dålig uppdatering idag. Har jobbat sen 8 och fick jobba över ett tag. Nu är Filippa här och vi har kollat på Idol. Verkligen rätt personer som gick vidare till finalerna! :)

Åh, dessa skorna är helt underbara! Vill ha dom NU!!


Mat & Idol

Nu har jag och Clara lagat mat och ätit den framför Idol. Det blev lax i ugnen med risotto och en god sås jag improviserade ihop. Blev riktigt gott! Nu ska vi ut med Claras hund Peggy.


Barnpassning

Har varit barnvakt med Clara i snart 3 timmar. Jag gillar egentligen inte barn, men denna ungen är riktigt söt. Han ät bara två år med pratar redan jättemycket. Har faktiskt haft jättekul. Vi har lekt med bilar och tåg, byggt med lego och lyssnat på musik. Snart ska jag och Clara gå hem till henne och fixa någon mat.


Dagens

Skor - Vagabond, Jeans - dr. Denim, Stickad tröja - Åhléns (har även min älskade skinnjacka från Zoul). Bättre bild kommer sen!


Bussen

Sitter på bussen nu på väg in till stan. Ska först gå en liten runda och se om jag hittar lite saker som jag behöver. Sen ska jag träffa Clara och hänga med henne när hon är barnvakt. Ikväll blir det matlagning och idol. Mysigt!


Ny blogg

Har nu gjort ännu ett försök att starta en blogg som ska uppdateras regelbundet och som åtminstone några kanske ska vilja ta sig tid att läsa. Framför allt ska jag föröka att inte tröttna, vilket jag har gjort ganska snabbt vid tidigare försök. Så för er som kikar in här redan nu, ni kanske vill veta vem jag är? Jag heter Ella och är 19 år. Tog studenten i våras och nu jobbar jag som extraanställd på Coop Forum i Helsingborg. Tiden då jag inte jobbar spenderar jag med mina vänner, tränar eller fotograferar. Dock har det sistnämnda blivit lite åsidosatt under gymnasiet. Men ska försöka ta tag i det så snart som möjligt. Hoppas att ni kommer att uppskatta min blogg! Kram

Test

Hej! Tänkte bara kolla hur appen fungerar. :)


RSS 2.0