Nordiska när det är som bäst!

Hej! Var ett tag sen jag hade tid att skriva något här. Är ju på orkesterläger i Lund nu och har varit det sedan förra fredagen, den 15e. Än så länge har vi haft riktigt kul. Det är sjukt intensivt, fest i princip varje kväll/natt och sen rep 9-19 varje dag. Dock har vi rast för lunch och middag och några små pauser där emellan, men det blir ändå väldigt mycket spelande! Precis som alltid blir nästan alla i orkestern sjuka förr eller senare. De flesta drabbas i slutet av första veckan. Jag och syrran har åkt på halsfluss (vi är nog inte de enda) och är hemma i Helsingborg idag för att vila upp oss. Men imorgon kör vi igen! Då är det kammarmusikkonsert i Bjärred på kvällen och sen fest, så klart. På söndag är sista konserten med fet efterfest. På måndag drar de flesta hem och då är det hela 50 veckor kvar tills nästa gång det drar igång.
Nu ska jag stänga ner datorn och kolla på Harry Potter och fången från Azkaban med Matilda. Sen ska jag försöka sova lite. Gäller att passa på nu när man är hemma. Blir nog inte mycket sömn resten av veckan...

12 juni

Hej! Insåg nyss att det är hel hel vecka sen jag uppdaterade sist. Tiden bara flyger iväg och jag är inte jättepepp på att blogga för tillfället. Idag har jag varit på gymmet och kört ryggpass. Riktigt skönt, var sjukt pepp idag! Nu har jag ätit lite lunch och ska snart in till grannen och hämta lite nya fruktpinnar till mina fåglar. Sen är det spela fiol som gäller. Nordiskan börjar på fredag och jag måste måste öva massor! Vid tre ska jag dock möta Clara och André vid Coop för vi ska handla och fixa lite mat. Ikväll kommer även Amelie och Alex och vi ska bara mysa och kolla Gossip Girl.
Och vet ni vad det bästa är!?!? Ikväll kommer min lillasyster hem!! På riktigt, alltså, hon ska inte tillbaka till Frankrike. Åh vad jag är glad! Längtar till ikväll när vi ska köra och hämta henne vid tåget. Som jag saknar henne! <3
Haha, snart är jag fan vithårig. Silverschampo + sol säger jag bara....

Måndag 4 juni

Hej! Mår så jäkla bra idag! Känns skönt i kroppen efter min löprunda igår kväll. 7 km på 44 minuter, inte bästa tiden, men brukar inte springa så långt, så jag är nöjd. Är inte heller så tidfokuserad, utan huvudsaken är att man kommer ut och springer tycker jag! Fick jobba ett par timmar igår också, en kille mådde inte så bra, så jag tog halva hans pass. Fem timmar en söndag är inte helt fel, blir ju tio betalda timmar, yey!
Ska snart cykla in till stan för att möta upp min kompis Maria. Det var längesen vi träffades, så ska bli riktigt kul att ses! Ska nog bara gå runt på stan och ta en fika/lunch. Ikväll klockan sex ska jag på box med Alex, var länge sen det också. Börjar bli hög tid att få ut lite aggressioner! Är pepp till tusen!
Har på mig min mysiga tröja från Gwynedds. Den lite större ringen fick jag av Hampus och hans familj förra sommaren. Älskar den! Använder den så ofta jag kan. <3

Lördag 2 juni

Hej! Shit vad tiden går fort. Kan knappt fatta att det är juni redan!! Kom lite som en chock när folk började snacka om studenten och jag insåg att det är nästa vecka. Tänk att det är ett helt år sedan jag gjorde allt det där... Känns som evigheter sedan.
I torsdags var jag och Clara och fikade och sen mötte vi upp Amanda för att gå och kolla på alla fina människor som skulle på årets studentbal i Helsingborg. Igår jobbade jag nästan tio timmar i delikatessen, skivade pålägg nonstop fyra till sju ungefär, plus en hel del innan också. Var så trött igår när jag kom hem från jobb att jag inte orkade göra nånting, och sen däckade jag strax före elva. Idag har jag bara tränat (fick köra fredagspasset idag för hann/orkade inte igår) och sen var jag på en timmes massage. Det behövdes, kan jag säga. Fy vilken smärta, men det kommer göra gott för mina stela axlar och nacke. :)
Jag och mamma kollade precis på Hämnden, en dansk film som Mikael Persbrandt är med i. Den var bra, ingen feelgood film, men typisk dansk/svensk. Kan rekomendera den! Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl (säsong 5 nu!!!) och sen ska jag sova. God natt!
image description
Jag i torsdags när jag och Clara var på Chateau Foret och fikade

image description
Fina Irma på balen
image description
Lätt årets häftigaste balklänning!
image description
Min matkreativitet har börjat återvända. Känner verkligen för att laga mat. Ikväll blev det ugnsgrillade revben, jordärtskockspuré och sallad med bland annat granatäpple, mathavre och ärtskott.

RSS 2.0