Promenad


Rebecca & Fiona

Alla bilder är tagna av Alex. Orkade inte ha med min kamera och/eller telefon, men Alex fotade en hel del med sin telefon! :) (Y)


28 februari

Hej! Var ett tag sen jag skrev här, men har varit sjuk och sen har jag jobbat en del också. Mamma hade varit förkyld, och dagen efter vi kom upp till skogen började jag bli förkyld. Var en jäkla förkylning och jag blev andfådd av att gå 10 meter. Jag som sett fram emot att åka upp till skogen så mycket! Fick spendera den mesta tiden på soffan med ett glas jägermeister bredvid mig. Men hade i alla fall väldigt trevligt sällskap, och hann njuta lite av skogen.

Kom hem förra tisdagen och var i princip hemma hela veckan och var sjuk. I lördags var jag, Amelie och Alex och såg Rebecca & Fiona på Tivoli. Det va awesome! Hade en riktigt kul kväll med mina tjejer. ;D

Idag har jag jobbat, 7-18 (inventering, blää!!), och efter en kort powernap stack jag till gymmet och körde kondition, armar och sen ett pass combat. Var på zumba igår, och det kändes idag!

Har nyss ätit lite, och snart ska jag gå och lägga mig i min renbäddade säng. Är såå trött!


Trevlig helg!

Om en timme åker jag. Ska inom Lund och hälsa på en kompis innan jag åker upp till skogen. Ha en trevlig helg! :)

Rosor

Jag älskar rosor, i alla färger. Dessa räddade jag från soporna på jobb. Tycker att de är för fina för att slänga, så nu får de bo på mitt rum. Synd bara att jag åker iväg idag, för de lär vara vissna när jag kommer tillbaka..

Bilder - Alla hjärtans dag








Imorgon...

...åker jag till skogen! Det var jättelängesen jag var där, och jag har saknat det så! Ååh vad jag längtar. Kameran följer med, så det blir massa bilder, men kommer inte blogga när jag är där. Kommer hem på tisdag.
<3

Fina tulpaner!


Fina tulpaner!


Härlig torsdagsmorgon!

God morgon! Sitter och äter frukost och dricker te. Fick en jättegod macka av Amelie igår som hon fick från sitt jobb, perfekt till frukost nu! Ska snart sticka in till gymmet och träna ett tag. Har haft mitt gymkort i ett par veckor och inte gymmat en enda gång än! Har bara gått på pass och simmat. Men idag blir det gym! Massa kondition och sen armar, rygg och mage. :)


12 timmars jobb!

Sitter i soffan, dricker te och kollar på tv. Kom hem från jobb för ett par timmar sen. En tjej på jobb var sjuk, så jag skickade hem henne och tog hennes sista timmar. Har varit på jobb 12 timmar dag, inte första gången det händer. Men vafan, jobbar fyra timmar imorgon, sen är jag ledig i en vecka. :D

När jag kom hem fixade jag lite mat till mig och mamma. Det blev hjortfärsbiffar med sallad. Fyllde mina biffar med färskost med rökt renkött, blev väldigt gott. :)

Igår var det ju alla hjärtans dag, och det firades med Alex och Amelie. Vi åt god mat, drack vin, snackade och kollade på film. När klockan var strax efter midnatt insåg vi att det inte gick några bussar, så dom fick sova över. Blev ganska sent med tanke på att jag skulle upp sju imorse, men det gick! Hade i alla fall en väldigt mysig kväll med mina fina vänner! <3

 


.


Söndag

Idag har det inte hänt så mycket. Har vilat en massa och lagat mat. Och så var jag på en konsert i Mariakyrkan där det spelades Estländsk kammarmusik. Jag gillade det, och det var väldigt duktiga musiker som spelade. Men den genren är inte direkt min favorit, men man kanske vänjer sig?
Eftersom jag känner mig frisk nu, och jag enligt läkaren fick börja träna när min feber försvunnit, täntke jag börja köra igång som vanligt imorgon. Kommer inte ta i lika mycket, utan kommer köra med en mjukstart. Men nu är jag så trött på att vara hemma och vara sjuk. Imorgon blir det antingen simning eller box. Och så måste jag gå en runda på stan och hälsa på Clara på hennes nya jobb. Hon jobbar på Tiger TGR och de öppnar sin butik i Helsingborg imorgon! =)
Idag körde jag på svart eyeliner och röda läppar. Ovant, men jag tror att jag gillar det (-på mig, på många andra är det riktigt snyggt!)

Sjuk

Har ju varit sjuk i veckan. Började i måndags med halsont, och sen blev det värre. Jobbade trots det tre dagar i veckan och tränade i tisdags (vilket jag inte borde ha gjort). Insåg tidigt att det var halsfluss, igen, och i torsdags åkte jag in på akuten på kvällen med nästan 40c feber. Dock gjorde de inte så mycket och jag fick inte ens penicillin (lönt att åka in till akuten då?). Fick istället åka till min vårdcentral i fredags morse och då fick jag penicillin. Blev alltså inget festande för mig i helgen. Nu har i alla fall penicillinet börjat verka och jag mår mycket bättre. Hoppas bara att det håller i sig, för om halsflussen kommer tillbaka igen snackade läkaren om att eventuellt ta bort halsmandlarna. Nä, nu ska jag bli helt frisk!

11 februari

Idag är en jäkligt bra dag. Fick bästa överraskningen mitt i natten och jag är så jävla glad. Gjorde pannkaksfrukost imorse och efter en promenad kollar jag på Grey's Anatomy. Är halvvägs genom säsong två nu. Så sjukt bra!

Min frukost.. hehe, nädå, bara början. Rätt cool färg på mina tabletter tycker jag!

 

 


Mini cheesecake

Usch, jag har blivit sjuk, igen. Misstänker att det är halsfluss, igen, men har inte orkat gå och kolla upp det. Jobbade i alla fall idag, bara 5 timmar. Men det va skitjobbigt! Hatar att jobba när jag är sjuk...

Kom hem vid tvåtiden och tog en lååång jättevarm dusch. Tänkte ladda ner fler avsnitt av Grey's Anatomy, men såg att en propp hade gått, som bland annat är till datorn, och vi hade inga proppar hemma. :/ Satte igång tven och somnade i soffan. Nu har jag ätit lite och kollar på 90210, har aldrig sett det innan, men det verkar helt okej. Sån lättsam serie man kan slöglo på. Ska nog ladda ner den. :)

Bakade mini cheesecakes igår. Hann dock inte smaka dem igår för jag somnade. xP Lagade även jättegod mat igår, rödtungarollader med vitvinssås (gjorde egen!), mandelpotatis och sockerärtor. :)


8 februari

Hejsan! Nu har jag kommit hem från Landskrona och ska snart äta frukost. Var tvungen att gå upp tjugo över sju imorse, har inte gått upp så tidigt på hur länge som helst. Var inte alls kul, hade velat ligga kvar i min varma säng några timmar till...
Var ju på combat igår, första gången jag testade det. Det var riktigt kul, som boxning, fast i luften. Det var jobbigare än jag trodde (men trots halsont orkade jag lätt hänga med hela timmen) och idag har jag träningsvärk. Ska nog inte träna idag. Mer än eventuellt en promenad senare. Måste se till att bli frisk, för imorgon ska jag simma med Alex. =)
Mitt nya läppstift från Lumene. Det var svårt att fånga färgen på bild, men det är svagt puderrosa/nude. Blir inte mycket färg på läpparna, de blir bara lite mer rosa och så ger det fukt också. Jag gillar det väldigt mycket!

Vecka 6

Här kommer ännu en veckoplanering. Gör detta mest för min egen skull. Blir lite mer press att hålla sig till planeringen om den ligger uppe här. ^^

Måndag:
Åka hem från Höllviken
Jobba 16.45-22.15

Tisdag:
Jobba 12.30-18.00
Combat 20.00-20.55

Onsdag:
Möte i Landskorna 08.45
Någon form av träning
SJUK

Torsdag:
Jobba 08.00-13.30
Simma/gymma
SJUK

Fredag:
Ev jobba 08.00-17.00
Gymma/simma
SJUK

Lördag:
Långpromenad (om det inte är för kallt. hatar kylan!)
Åka till Hampus - fest!
SJUK

Söndag:
Åka hem från Hampus
Gymma

SJUK

Det kommer antagligen, precis som förra veckan, ändras en del. Speciellt med träningen. Men detta är bara en ungefärlig planering. Ska också träffa Clara någon dag. Kanske på fredag. <3

Mina shoppingfynd

God morgon! Vaknade av mig själv för en stund sen, så skönt att sova i sin egen säng igen. Har dock sovit lite halvdåligt eftersom jag börjat få ont i halsen. Menmen, det går väl över snart! Dricker lite kaffe nu och ska snart äta frukost framför tven. Börjar inte jobba förrän 12.30 idag!
Tog bilder på det jag fyndade igår. Kom nyss på att jag glömt fota ett jättefint läppstift jag köpte. Men ska fixa det någon dag. ;)
Dösnyggt lack från Lancôme i färgen 011. Svart med glitterpartiklar, inte sånt "vanligt" glitter utan mer flingliknande bitar. Ska snart testas!
249 kr 59 kr
Jag var bara tvungen att ha den när jag såg den! Gillar enkelheten, ett uppslag består av en sida med bild och en med ett kortfattat, enkelt recept utan tusen olika ingredienser.
199 kr 49 kr
Helt underbart fin, från Ella M! Lindex hade 20% på alla bh, men så hittade jag denna på rean och den satt perfekt! Antog att 20% inte gällde på redan väldigt nedsatta varor, men det gjorde det tydligen.
249 kr 60 kr
Vet inte varför jag blev intresserad av denna. Men min hud har blivit så jäkla torr i kylan, så när jag läste "Moisture-Booster" blev jag lite nyfiken. Läste snabbt några recentioner på internet när jag stod inne på Åhléns (älskar iPhone med fritt internet!) och den hade fått full poäng på i princip alla recentioner. Köpte de två sista som fanns. Har testat den två gånger nu, och det känns jäkligt bra! Alla torra partier i ansiktet har nästan försvunnit, och utan att huden känns fet. Ska inte säga så mycket efter så här kort tid. Men jag misstänker att den kommer att bli en favorit!
139 kr 35 kr

Shopping i Trelleborg

Nu är jag hemma. Åkte från Hedvig idag och hann vara hemma två timmar innan jag stack till jobb. Slutade för ett tag sen, och nu har jag tagit en varm dusch och ska snart sätta mig och kolla på Grey's och dricka en kopp te.
Imorse skulle Hedvig till Trelleborg, så jag följde med och gick på stan medan hon gjorde sitt. Hade inga större förväntningar på staden, men jag blev positivt överraskad. Gick in på Åhléns och hittade massa kul saker på rea. Tänkte visa imorgon! ;) Hittade också en jättefin bh på Lindex, hade kostat 249 och jag betalade 60! Okej, nu blev jag positiv till staden pga att jag shoppade fina/billiga saker, men det är i alla fall något!
Jag och Emma fotade en hel del i helgen. Min ring och halsband var snyggt motiv!



Hos Hedvig

Nu är jag hos Hedvig. Kom hit vid fem och då tvingade hon mig att ta promenad i kylan. Fy f*n vad kallt det är! Men så skönt att komma in i värmen sen efter. ^^

Åt god middag och sen målade jag Hedvigs mammas naglar. Och nu har jag precis målat Hedvigs också. Vi ska upp vid åtta imorgon bitti, så vi ska snart sova.

Hedvig & hennes syster Nellie när de var i Sydafrika. =)

 


YSTAD!

God morgon! Nu är jag i Ystad. Kom hit igår vid lunchtid och har haft en väldigt trevlig vistelse här. Igår när jag kom fram bjöds det på god lunch och sen åkte jag, Emma och Hampus för att kolla på kamera till dom. Det blir en Nikon D3100, vilket jag tror är ett mycket bra val. Det är en bra kamera, och man får mycekt för pengarna. Plus att jag kan Nikon, så jag kommer att kunna hjälpa dem mycket om de behöver hjälp. Efter vår tur till Expert åkte vi hem igen och jag målade Emmas naglar. Det blev rätt bra, och hon blev nöjd, vilket är huvudsaken.

På kvällen blev det riktig lyxmiddag; lövbiff av älgkalvsinnanlår, ugnsrostade grönsaker och hemmagjord bearnaisesås. Till det blev det goda viner, och vi hade en väldigt trevlig kväll. Är så härligt att vara tillbaka här i Ystad, har verkligen saknat familjen Siöland! <3 Måste åka hit oftare! På kvällen kollade vi på tv och chillade.

Nu har vi ätit frukost och tar det lugnt. Jag ska snart åka härifrån (vill inte!) för att åka till Hedvig i Höllviken. Men det ska bli trevligt, det var längesen jag träffade henne!




 


PARIS...

Insåg nu att jag slutade lägga upp Parisbilder efter att ha gått igenom typ hälften. Så nu tog jag tag i det och fixade några till. Plus att det har blivit många inlägg utan bilder på sistone, så här kommer ett helt gäng bilder!

2 februari

Hej! Började denna dag med att försova mig. Hade tänkt att komma upp i tid för att hinna städa och fixa lite här hemma innan jag skulle möta Alex i stan. Vaknade i alla fall 45 minuter för sent och fick städa/plocka undan saker samtidigt som jag åt frukost/borstade tänderna. Det gick hur bra som helt och vid elva var jag i stan. Jag och Alex simmade två gånger tjugo minuter innan vi gick upp och bastade ett bra tag. Sen åkte vi hem till mig och fixade lite lunch och sedan dess har vi bara tagit det lugnt. Snackat en massa och fikat. Nu har Alex åkt och jag har fixat med tvätten. Ska snart fortsätta denna slappdag genom att krypa ner under en filt fram Grey's Anatomy med en kopp te.

Insåg att jag inte har nån bild på Alex, så här är en på Alex & Amelie.

Jag saknar dig! <3

Ååh, vad jag saknar min lillasyster! Det är "bara" 5 veckor kvar tills hon kommer hem, och fyy vad jag längtar! <3
Jag älskar dig!<3

Hemma

Nu är jag hemma efter ett boxpass med Lina. Det gick rätt bra. Har fortfarande träningsvärk, plus att jag är lite nybörjare på det här med box. Men det är en sjukt kul träningsform! Ska lägga över några avsnitt av Grey's Anatomy till ett USB, sen ska jag slänga mig i soffan och slappa resten av kvällen. Imorgon bitti ska jag upp i tid för att hinna städa lite innan jag sticker in till stan för att simma med Alex.
Ha en bra kväll allihopa! :)

Kissy Jeggings

Jag har hittills i mitt snart 20-åriga liv bara hittat en jeansmodell som sitter perfekt. Det är ett par jeansleggings från Dr. Denim. Egenligen gillar jag inte jeansleggings, förknippar bara det ordet med billiga, halvkassa leggings i jeansfärg från Gina Tricot, H&M osv. Men så testade jag dessa från Dr. Denim. De ser ju ut som ett par vanliga jeans, bara att de saknar framfickor och är tunnare/stretchigare. Annars har dom ju bakfickor, gylf och knapp. När jag först fick hem mitt första par i S skrattade jag och täntke att "har dom skickat mig byxor till en 5-åring??". De var jättejättesmå och jag trodde aldrig att de skulle passa. Men det gjorde de! Och efter ett tag formar de sig helt efter ens kropp, vilket gör att de blir supersköna! Jag har bott i mina sedan mitten av sommaren, men för någon dag sen upptäckte jag två stora hål i dem. Gick direkt in här och beställde ett par nya. Idag kom dom med posten. De kostar bara 399 kr, vilket jag tycker är okej för ett par jeans som håller ett halvår när man använder dem varje dag!

1 februari

Hej! Inatt sov jag som en stock, vaknade vid tio och såg att Amelie hade skickat sms och undrade om jag ville hänga med henne och shoppa träningskläder. Så jag gjorde vid mig, kollade lite på Grey's Anatomy och stack in till stan. Gick till Amelie och innan hon blev klar var det hög tid för lunch. Så vi slängde ihop lite mat och åt innan vi gick ut på stan. Det blev en kort runda, för Amelie skulle övningsköra med sin pappa, och jag ville komma hem i tid och hinna fixa lite här hemma innan mamma kommer hem. Men jag hann köpa ett nagellack och en knallrosa träningstopp. Nu ska jag kolla lite till på Grey's innan jag börjar fixa middagen. :)

RSS 2.0